2013.január 26.Nemzetközi Vámnap és Klubgyűlés.

Kedves Tagok!

Adódott az alkalom, hogy a szombathelyi nyugdíjas klub ezen jeles napon tartotta első találkozóját.Reméltem, hogy több tag vesz részt a találkozón de a hóviszonyok és pár kolléga betegsége ezt megakadályozta.

Megtisztelt bennünk Fekete Attila Főigazgató Úr aki rövid tájékoztatást adott a pénzügyőrök helyzetéről és a hivatalos Vámnapi ünnepségen történtekről.

Az aktív állomány két prominens tagja szintén megtisztelte találkozónk azaz Bolfán Imre főov. és Kovács J.Tibor fő humán-politikus amit itt szeretnék megköszöni nekik , hogy "jelenlétükkel emelték a találkozónk fényét".Külön köszönet a Murasped és Vámco cégeknek és Bók Mihály tagunknak, hogy támogatásuknak köszönhetően nem éhezett a csapat. Bolfán és Kovács Úraknak pedig, hogy nem is szomjaztunk!  

Csak röviden áttekintettük a 2012.-es évet és megkértem a tagokat a 2013-as program összeállításában segítsenek, hogy olyan programok legyenek amelyen minél több tag részt is vesz.

Vesszőparipám továbbra is a járadékos tagok bevonása a programokba!

Körvonaladózik a 2013-as program ami az alábbiakból állna és plusz egy programmal bővülne Koroknai Zoltán kollégánk javaslatára.

1./  2013.április 06.-án Gerencsér Lajos festőművész tárlatának megtekintése a burgenlandi Eisenbergben. Helyközi busszal Vaskeresztesre kiutazás után a "zöldhatáron" átlépnénk Ausztriába ahol a festő által tárlatvezetést kapnánk.A szomszédban méhészet működik ott is betekinthetnénk a szakma rejtelmeibe és nem is beszélve az útba eső pincészetekről.

Itt tájékoztatlak bennetek,hogy február 15.-ig minden klubtól 1 fő javasolható elismerésre és mivel 2013.március 26.-án kedden 10.00-ótól Küldöttértekezlet lesz a budapesti Mátyás Klubban időben küldjétek el a javasolt személy nevét, valamint a küldöttek névsorát ami a tagság 5%-a lehet.  

2./2013 április 24.-én kőszegi szőlőjövések ünnepe a szokott módon.

3./2013.május 10. vagy -11.-én határlátogatás Letenyén attól függően, hogy tudunk-e segítséget kapni a VH.tól és Régiótól. 2013.július 1-től Horvátok is csatlakoznak, így az utolsó napokban nosztalgiázhatnánk még az átkelőn.

4./  2013.június 7.-én kerti parti Tóth Pistiéknél szintén a szokott módon.

5./ 2013.június 22.-én Muraszombat és Murskatoplice fürdés kint és bent.

2013. július és augusztus szünet a programokban.

6./ 2013. szeptember 14. vagy 21.-én Csörötneki hegyi parti Csécsényi Zolinál.

7./ 2013.október nagy kirándulás melyre várom a javaslatokat!

8./2013.december 30.-án Ó év búcsúztató a "Rezgőben" a szokott módon.

Várom a javaslatok ötleteket, hogy a február 23.-án tartandó klubgyűlésen véglegesíteni tudjuk a programokat.

Még egy információ a napokban fog elkészülni egy új honlap amiről külön is értesítést fogok küldeni címe www.navnyugdíjasok.hu  lesz Csik Bálint lesz a moderátora amiért elismerésem mindannyiunk nevében.  

üdv.rozsarobi.

 

 

Megtekintések: 288

Hozzászólás

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a öreg fináncok –nak.

Csatlakozzon a(z) öreg fináncok hálózathoz

HozzászólásokRozsa Robert által a Február 4, 2013-on 5:58pm-kor

Most váltottam emailt Koroknai Zolival és jó az ápr.6.-a Gerencsér Úrnak kora délután mennénk.Már a szomszéddal is egyeztet akinek méhészetre van.

üdv.rozsarobi

HozzászólásokRozsa Robert által a Január 30, 2013-on 11:04am-kor

Most hívott Tóth Pisti és nekik május 3l.-e péntek is megfelelő a kerti parti rendezésére.

Csak esőnap és nagyon rossz idő esetén jöhet szóba a június 7.dátum.

HozzászólásokRozsa Robert által a Január 30, 2013-on 9:50am-kor

Oké Gyuri,köszi a felajánlást élni fogunk vele! Az időpontot kell meghatározni és az utazás módját kellene még tisztáznunk és indulhat a hajó,vagy busz!

üdv.rozsarobi

HozzászólásokSudár György által a Január 29, 2013-on 8:27pm-kor

Szia Szőr! Kösz a közzétételt. Megnéztem a Kiss J. első felvonását,megkapott a Fraknó-Baden-Mödling(Bécs) stb.Ennek a vezetését elvállalnám. Az elmult 6 évben ragadtt rám annyi(kosz) , megosztanám!

A PC ajánlatról nem volt időnk beszélni, feltétlen élni kéne vele. Talán lehetne "kölcsön"

egy-két időre.

Mielöbbi febr 23.-at ! Sudigyuri.

© 2020   Created by Rozsa Robert.   Működteti:

Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek