Kedves Tagok!

Ma délután 14.00-órakor a sárvári Szent László templomban elbucsuztunk Csorba Rezső kollégánktól!

Élt 84 évet, igazi un.boros fináncként kezdte a pályát megjárta vasi és zalai dombok pincéit és ebből fakadóan a sárvári hegyközségben saját pincéjében remek nedűket állított elő maga és barátai örömere.

Nem tudtunk úgy elmenni Sárvár mellett, hogy Őt ne látogattuk volna meg és a lugas alatt kellemes benyomásokat szerezve folytattuk utunk. Mindig a legnagyobb örömmel és bőkezüséggel fogta a hébért, ha finánc kolléga tért be hozzá.

/már a második vörös fröccsöt iszom/ No szóval remek embert ismerhetünk meg Rezső bácsiban,ahogy a mulatozáskor szokta volt mondani "Csorba Rezső csak egy van" Ó istenem azok a Zrinyi utca 15 szám.alatti szuterén termei ha mesélni tudnának!

A sárvári Szakasz bezárásakor került be a szombathelyi Szakaszra ahol pár hónapot még dolgozott , azután boldog nyugdíjasként élte életét. De a kollégáktól nem szakadt el mivel megkellett építeni Sárváron a Termárfürdőre a szállodát és ott még vámkezelőként dolgozott pár évet.

Igen most már elmondható olyan kolléga volt akire az aktív finánc rá merte bízni a vámprést,aki dolgozott akkor e szakmában az tudja ez mit jelent.

/remek ez a kis vörös fröcsi/ Hál Istennek volt pár olyan nyugdíjas kollégánk mint Rezső bácsi a teljesség igénye nélkül pld. Szénási Pista bácsi és Jenő Bácsi Cellben.

Megható pillanat volt amikor hamvait vitték ki a templomból a szombathelyi Vámhivatal aktív tagjai is egyenruhában tisztelegtek előtte.

Köszönet érte!!/könnyezek baszki/

Az sem semmi amikor a templom előtt odajött hozzánk egy Úriember és könnyes szemmel mondta, hogy az Ő édesapja is pénzügyőrként dolgozott a sárvári Szakaszon Földesi Pali bácsiról van szó és volt velünk olyan kolléga mint Sümegi László aki még dolgozott vele, ilyenkor érzed azt hogy jó együvé tartozni.

A baj csak az, hogy egyedül iszom e fröcsit......

A fénykép amit csatolok azon Rezső bácsi bak oldalon az első.

Nyugodj Békében!2008.november-Cs%C3%B6r%C3%B6tnrk-Rononc-Nyugdijas%20tal.%C3%A9s%20...

Megtekintések: 66

Hozzászólás

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a öreg fináncok –nak.

Csatlakozzon a(z) öreg fináncok hálózathoz

© 2021   Created by Rozsa Robert.   Működteti:

Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek