Kedves Tagok!

Történt, hogy február 29.-én 14.00-órától a győri Vám-és Pénzügyőrség Nyugdíjas Klubjának lehettem a vendége.

Tekintettel friss régiófelelős mivoltomra szükségét éreztem, hogy bemutatkozzam a kollégáknak.

Reggel vonatra pattanva indultam Győrbe ahol Fodi Antal várt és kalauzolt végig a városban 11.15-től 14.00-óráig bemutatta azt a városrészt ahol kora ifjúságát töltötte ezért köszönet illeti.

Igazi nyüzsgő nagyvárost láttam e röpke idő alatt és "Tonónak" minden utcáról volt egy története, nagyon élveztem.

Együtt érkeztünk meg a győri Vámhivatalhoz/ most NAV-Igazgatóság/ ahol a győri nyugdíjasok minden hónap utolsó szerdáján találkoznak és délutánt együtt töltik.Megbeszélik az aktuális dolgaikat és bizony még koccintásra is telik idejükből, ha épp valamelyik klubtagjuk név vagy születésnapja erre az időpontra esik.

Bárkovics Sándor klubvezető mutatott be a jelenlévő tagoknak és elmondta egyben, hogy Varga Jóskával milyen jó kapcsolatuk volt.

Ezek után tartottam meg a saját székfoglaló bemutatkozásom és elmondtam, hogy a Jóskával egy fészekalja voltunk. Remélem méltó módon tudom folytatni ezt a munkát amit Jóskától örököltem, szeretném támogatni a régió minden nyugdíjas klubját ahogy erőmből telik.

Felhívtam a figyelmük arra, hogy a régióban lévő klubok programjait úgy szervezzük,hogy azok átjárhatók legyenek.Egyszóval vegyünk részt egymás rendezvényein , kirándulásain.

Példaként hoztam fel a szombathelyi klub Kőszegen tartandó Szent György napi Szőlő Jővések  

programját ápr.24.-én amire szeretettel várunk mindenkit.

Ismertettem az Országos Elnökségen megfogalmazódott Alapszabály Módosítás tervezetét, annak okát és szükségességét.

Sajnos Mogyorósi Attila Igazgató Úrnál/Vámhivatal Parancsnok/ nem tudtam tiszteletem tenni, mivel házon kívül volt./Legközelebb szerét ejtem/

Egy szó mint száz jó volt a győri nyugdíjas kollégákkal  együtt eltölteni ezt a pár órát és reményeim szerint lesz még ennek folytatása. Fogadjatok szeretettel pár képet erről a napról.

 üdv.rozsarobi

Megtekintések: 215

Hozzászólás

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a öreg fináncok –nak.

Csatlakozzon a(z) öreg fináncok hálózathoz

© 2020   Created by Rozsa Robert.   Működteti:

Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek