Kedves Tagok!

Engedtessék meg , hogy pár mondatban elmeséljem  az élményeinket azoknak, akik nem tudtak részt venni kis kirándulásunkon.

Reggel 09.04.ókor induló vonattal mentünk Kőszegre Tóth Pistivel és Erzsikével így hármasban,majd mit látunk a vonattal egyidőben induló buszon ott integet a Szalay Pisti és Orsi.

No így már 5 főre emelkedett a kiránduláson részvevő csapatlétszám. Egy finom kávé az Ibrahim kávézóban és indult a programunk.

A városháza előtt megnéztük a szőlőhajtások bemutatását ahol Kollégánk Alasz László és Kun Imre ott volt. Imre elmondta, hogy ezen program után az Irottkő Szálloda Haljában kerül kihirdetésre az idei borverseny eredménye amin Ő is indult 2011 évjáratú Blauburger vörösborával.Tudtuk Alasz Laci, Bolfán Imre kollégánk is beneveztek a versenyre így nem volt kérdés ott a helyünk az eredményhirdetésen.

Az Irottkő haljában ismertették a szőlőjövések könyvének történetét és a verseny eredményét.

Minden kollégánk a díjazottak közt volt arany, ezüst, bronz fokozatokat elérve ami nagy eredmény figyelembevéve a nagyszámú indulót.

A "koronát" Alasz Laci nyerte kinek 2011.-es Blauburger vörösbora  nyerte a Vas megyei borversenyt egyben Kőszeg város legjobb bora lett 2012.-es évben. összességében 4 aranyérmet söpört be.

Májusi programunkon Tóth Pisti  kertjében ezen borokat megkóstolhatja aki ott lesz.

Az eredmény hirdetés után a városháza előtt koccintottunk a kollégákkal és élve Kun Imi meghívásával a Pék utca felé vettük az irányt, hogy jobban megismerjük a bronz fokozatot elnyert   Blauburgert.

Útközben Németh Zoli kollégánkba botlottunk aki a téli tüzelő behordásában segédkezett szüleinek, természetesen itt sem úsztuk meg szárazon a találkozást.

Megfelelő hangulatban értünk Imi lakáshoz ahova öccse Kun Öcsi is elkísért bennünk.

Borozgatás után remek kis ebéd a Kék Huszár vendéglőben, majd újabb "János áldás" elfogyasztása Iminél. Itt is szeretném megköszönni Imi meghívását .Természetesen senkit nem engedett el  az útra tartalék buttela nélkül.

Ime az alábbi fénykép bizonyítékul!!

 

Megtekintések: 81

Hozzászólás

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a öreg fináncok –nak.

Csatlakozzon a(z) öreg fináncok hálózathoz

© 2020   Created by Rozsa Robert.   Működteti:

Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek