Kedves Tagok!

Történt,hogy az elhatározást tett követte és a tavaji évhez hasonlóan megtartottuk a szombathelyi pénzügyőr nyugdíjas klub kihelyezett gyűlését Sztgotthárdon a Szlovének házában ahol kulturált körülmények között tudtunk találkozni a gotthárdi tagokkal.Átvettük a 2014 évet majd a 2015.-re tervezett program átbeszélése következett ami annál is inkább sürgető volt mivel vannak a programban ide kötődő részek.

Mindezek után visszaemlékezések emlékezel hogy is volt........következett és egy jó kis ebéd,de nem tudtuk kihagyni Sömenek kollégánk páleszainak illatolását sem.Jó volt újra látni a kaszárnyát ahol pld.-ul Szalay Pisti vezényeltként a földszinti nőtlen szállást bitorolta/ szerintem nem mindig volt nőtlen a szállás/.

Remélem ma sokan csuklottak mert mindenki meg lett emlegetve a VPOP.-tól Rábafüzesig és vissza.

Sajnálom,hogy Háklár Gyula kollégánk már 12-óra előtt lelépett de mit lehet tenni aki polgármester az polgármester.Hajrá-hajrá Rábagyarmat!

Felhatalmaztuk Dancsecs Ernő kollégát, hogy szervezzen meg egy Murska-Toplice /Muraszombati termál és welnes/ egynapos önköltséges programot.

Még maradtunk volna de várt a GYSEV és micsoda vonatok emberek!Első ingyenes 65-ös bérletem jelentem ezen alkalommal használtam. Kiváló nap volt és végén a Szhelyen. süti a Rózsa cukiban,hogy a deszert is meglegyen/ezt nem bírtam kihagyagyni rigójancsi és csokis mignon/ .

Remélem még sok ilyen napunk lesz aki teheti tartson velünk!

üdv.rozsarobi

Megtekintések: 32

Hozzászólás

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a öreg fináncok –nak.

Csatlakozzon a(z) öreg fináncok hálózathoz

© 2020   Created by Rozsa Robert.   Működteti:

Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek